Grand opening Lush wijnegem!

Vrijdag was het dan zover, de lush in het wijnegem shoppingcenter opende haar deuren. Hier moest ik bij zijn!

Wat ben ik een ervaring rijker. Het was super om weer een heleboel nieuwe producten te leren kennen en natuurlijk te genieten van de limited edition paascollectie. Allerlei heerlijke geuren en kleuren overdonderden me en na lang ronddwalen in de winkel heb ik dan uiteindelijk ook een aantal nieuwe productjes kunnen uitkiezen. Man wat was dit moeilijk! Voor degene die het nog niet zouden weten, ik ben namelijk een eeuwige twijfelaar. Maar uiteindelijk is het gelukt.

Free ranger & Golden egg!

De free ranger was direct mijn favoriet, ik heb de oranje versie van het kuikentje gekozen. Omdat deze echt super lekker ruikt en je natuurlijk niet alles in één keer kan kopen. Ook al zou ik het wel willen.
Ook kon ik de Golden egg niet laten liggen. Zeg nu zelf, wie wil er nu geen gouden ei hebben?  Het was super om deze nieuwe paascollectie in primeur te kunnen ontdekken omdat wij de eerste in België waren die deze gisteren te zien kregen. Hoe zalig is dat!?

Zoals je op de foto kan zien bestaat de paascollectie uit kleurrijke badBOMBs, in alle maten en vormen. Ook de geuren waren overheerlijk! Van bloemige geuren tot munt geuren alles was aanwezig.

Als je twijfelt hoe je de producten moet gebruiken spreek dan zeker het personeel aan zij gaan je met al hun enthousiasme helpen om je weg te vinden tussen alle leuke producten. Ga zeker kijkje nemen!

img_5373

Veel liefs, Estéfan

5 gedachten over “Grand opening Lush wijnegem!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: