Happy winterdays everyone

Het is zo ver, de drukke dagen zijn volop aan de gang. Iedereen doet nog snel hier en daar inkopen voor kerst en nieuwjaar. En ja hoor net op deze moment sloeg het noodlot toe. Deze week werd ik jammer genoeg ziek. Ook al is iedereen druk in de weer en in kerstsfeer bij mij was dit allemaal ver te zoeken deze week.

Het enige dat mij een beetje kon opbeuren waren de lach van mijn vriend, uren lang films, tv serie’s kijken en niet te vergeten een grote mok met overheerlijke thee. Als je ziek bent wil je toch echt niets anders doen dan languit op de zetel liggen of in bed om eens goed uit te rusten?

Na een aantal dagen thuis goed uit te zieken ben ik blij dat ik me vandaag al een pak beter voel en dat ik eindelijk terug kan eten wat ik wil zonder me misselijk te voelen. Hopelijk zijn er onder jullie niet al te veel zieken, want er is niet zo onaangenaam dan ziek zijn. Toch?

Dit is misschien niet de meest verwachte blog maar iedereen kan een keertje ziek worden dus vandaar dat ik deze blog schijf en omdat ik al veel te lang niets meer van me heb laten horen. Hebben jullie ondanks alle drukte toch een beetje kunnen genieten van de winterdagen? Ik hoop alle sinds van wel en zo niet, neem er dan toch maar even de tijd voor want voor je het weet is de winter zo weer voorbij. En om eerlijk te zijn mag dat voor mij vrij snel zijn, aangezien deze periode nu niet bepaald mijn lievelingsperiode van het jaar is. Graag wens ik jullie allemaal een warm en een gezellig eindejaar toe. 

 

Heel veel liefs, Estéfan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: