Cantata het nieuwe walhalla voor thee liefhebbers!

Dit weekend was ik er even gezellig tussen uit met een vriendin. Ik ben de winkel van Cantata binnengestapt in het Wijnegem shoppingcenter. Eindelijk is het gelukt om er eens te geraken en kennis te maken met deze overheerlijke thee’s.
Ik voelde me als een vis in het water in deze winkel en al snel werd het moeilijk om een thee te kiezen uit dit ruime assortiment. Zowel groene, zwarte, witte thee als ook speciale koffie’s & chocolade pleasures. Ik was helemaal verkocht! Neem zeker zelf eens een kijkje in deze winkel en verdwaal letterlijk tussen de thee’s. Als ik kon, zou ik er zo blijven wonen in deze winkel! Dit is het nieuwe walhalla voor thee liefhebbers.
Uiteindelijk is het me toch gelukt om er 3 uit te kiezen.

Unicorn sprinkles, Apple cinnamon, Passion fruit

Toen ik thuis kwam kon ik natuurlijk niet wachten om mijn nieuwe aanwinsten te proeven. Zo gezegd,  zo gedaan. Ze waren stuk voor stuk heerlijk. Ik vond ze zo heerlijk dat ik wel een nieuw favoriet theemerk heb ontdekt.

Unicorn Sprinkles


–  Als je deze thee klaar maakt ruikt heel je kamer naar vanille. Heerlijk voor op een zondagnamiddag te drinken, je in de zetel te ploffen met een goed boek bij de hand en te ontspannen. Niet alleen de naam is zalig van deze thee, maar zoals je op de foto kan zien zitten er echt kleine unicorn’s in. Ja, ik ben helemaal verkocht!

Apple Cinnamon


– Deze thee is de ideale thee voor de tijd van het jaar. De geur van appeltjes en kaneel doet je direct denken aan het zelf bakken van allerlei lekkernijen. En met de herfst voor de deur, kan  je dit echt niet missen in je thee collectie.

Passion Fruit


– Ik eet super graag passievruchten en toen ik deze thee zag staan moest en zou ik deze proeven. Deze thee vind ik echt overheerlijk. Ook heb ik de tip toegepast die ik heb geleerd in de winkel in verband met de temperatuur van het water voor deze thee te maken. Wanneer je het water gekookt hebt kan je best 5 minuten wachten voordat je het water in contact brengt met de thee. Anders zou de thee kunnen verbranden en kunnen lijden aan smaakverlies of zou de thee eventueel naar de bittere kant kunnen gaan. Het zou echt ongelooflijk jammer zijn als je dit laat gebeuren.

Je kan Cantata volgen op instagram en facebook.
Vind jij deze thee ook zo lekker? Of heb je deze nog niet geproefd en ga je dit nu wel doen, laat me dan zeker weten wat je ervan vond.

Lots of love, E.

Een gedachte over “Cantata het nieuwe walhalla voor thee liefhebbers!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: