Teambuilding @ Durbuy

Met z’n allen op teambuilding in Durbuy. Dat was ook het enige wat we wisten toen we begonnen aan deze dag. Deze dag stond in teken van samenwerken, plezier hebben en het ontdekken van nieuwe vriendschappen. Wat we toen ongetwijfeld nog niet wisten was dat deze dag onvergetelijk zou worden. Wij, de werknemers van Total Ekeren Sint – Michiels, Total Wilrijk en Total Hoboken, lieten ons meenemen op sleeptouw door onze bazen. Samen hebben we gezellig ontbeten toen we aankwamen in Durbuy. Want zeg nu zelf een dag vol avontuur kan je niet doorkomen op een lege maag.

In de voormiddag hebben we ons gewaagd aan het hoogteparcours . Ik raad iedereen aan dit zeker te proberen. Ook wanneer men hoogte vrees heeft. Dit parcours bestaat uit 3 niveau’s en je kiest zelf op welke hoogte je deelneemt en welke moeilijkheidsgraad je aangaat. Dit is een uitdaging, zeker wanneer men hoogtevrees heeft. Maar eens je begonnen bent aan het  parcours dat je hebt gekozen eindig je met een immens gevoel van overwinning. Deze activiteit was zeker de nagel op de kop wanneer men spreekt over teambuilding. In de namiddag hebben we met z’n allen meegedaan aan het muur klimmen om dan vervolgens een vrije val te maken van 32 meter hoogte. Ja, je leest het goed 32 meter hoog. Ik ben enorm blij dat ik dit gedaan heb want zeg nu zelf dit is gewoon een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis.

Vervolgens hebben we de zipline gedaan. Voor de meesten onder ons is de benaming ‘deadride’ beter bekent. Dit was FANTASTICH! Je doet 3 ziplines waaronder 1 lange en twee iets kortere. Alles bij elkaar leg je een afstand af van ongeveer 1km. Als we in de Ardennen zijn, kan het natuurlijk niet ontbreken dat we ons gewaagd hebben om het water te betreden en onze beste kayakskills boven te halen.

Als afsluiter hebben we nog met z’n allen gebarbecued. Even onder ons, het eten was hemels! Deze dag was er eentje om nooit meer te vergeten. Ik onthou vooral van deze dag dat ik met een groep geweldige mensen opstap was. Niet zomaar collega’s, maar vrienden. Goed dat iedereen erbij was want het had nooit hetzelfde geweest als er iemand ontbrak op deze dag. Bedankt voor deze geweldige dag.

Wil jij ook een onvergetelijke dag beleven met familie, vrienden of je collega’s klik dan op deze link.

Enjoy our video peeps!

Lots of Love, E.

Een gedachte over “Teambuilding @ Durbuy

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: