Back to reality..

Gisteren stond ik nog te genieten van het zonnige weer in Tenerife en vandaag zijn we terug in België. Zoals we jammer genoeg verwacht hadden, stond niet de zon hier met een verwelkoming maar de regen. Nu de baterijen weer opgeladen zijn is het zo ver, tijd om terug kei hard er tegenaan te gaan. Because we love the job! Ookal mis ik Tenerife stiekem al wel.

Mijn reis naar Tenerife was fantastisch! We hebben er weer een hele hoop top herinneringen bij. De temperaturen, de locatie, het eten en het gezelschap zorgden voor een onvergetelijke reis. Als je zelf een keertje naar Tenerife gaat lees zeker dan eens een keertje mijn vorige blogs misschien kan je de plaatsen die ik bezocht heb ook eens gaan bezoeken of kan je the corner eens proberen voor de zoetebekken onder ons.

Ben je zelf sportief aangelegd zoals wij dan zijn er zeker een aantal mogelijkheden die je in acht kan nemen. Zo kan je de dijk afwandelden vanuit Los Cristianos naar Costa Adeje. Met deze wandeling ben je wel eventjes zoet deze is zeker 5km. Het leuke eraan is dat je terwijl je deze wandeling maakt je ondertussen kan genieten van het uitzicht en voor de shoppers onder ons. No stress! Aan de dijk zijn er tal van leuke winkeltjes die je kan leegroven. Zijn er mensen onder ons die wel houden van een  uitdaging? Wel dan kan je misschien een keertje geocaching ontdekken. Mijn vriend en ik hebben het hier voor het eerst gedaan op Tenerife en we vonden het beiden zalig! Door aan geocaching te doen hebben we Tenerife op een andere manier leren kennen. Je komt op plaatsen die minder toeristisch zijn en je leert tijdens deze wandelingen jezelf beter kennen en elkaar. Je bent even weg van iedereen. Je trekt er gewoon op uit enkel in het bezit van een rugzak, eten, vooral veel drinken, fototoestel, zonnecrème en zeker niet te vergeten stevige wandelschoenen die vuil mogen worden. Ja, dat is het en daar ga je dan opzoek naar de schatten van Tenerife. Het is zeker een aanrader! Trouwens het leuke aan geocaching is dat je dit overal ter wereld kan doen. Ik wens jullie alle sinds veel succes voor de durvers onder ons!

Lots of Love, E.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: