The Corner

Welkom bij mijn favoriete plaats in Los Cristianos. The Corner heeft alles met zich mee. Het bevindt zich op een top locatie namelijk op de dijk die langs de kustlijn loopt. Wanneer je aan het genieten bent van een mojito of iets anders lekkers kan je uitkijken op het strand, de zee en natuurlijk, niet te vergeten, de haven. Als dit alles je nog niet overtuigd heeft om er zelf eens een kijkje te gaan nemen, dan kan ik je ook nog vertellen dat alles er vers gemaakt wordt. Samen met dit alles is het ook fijn te weten dat de bediening geweldig is. Kortom dit is zeker en vast mijn favoriete plekje om tot rust te komen na een dagje strand of na een lange wandeling over de dijk die tot in Costa Adeje loopt. Aangezien dit mijn favoriete plaats is kon een afscheidsmaaltijd niet ontbreken en daarvan zou ik graag een foto met jullie willen delen. Wanneer je in de buurt bent van The Corner las er dan even een rustpauze in. Je zal er zeker geen spijt van krijgen.

Lots of love, E. 

img_4685-2  img_4684-2

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: