Locked them!

Ja, je ziet het goed! Hier zijn ze er ook mee begonnen. Slotjes vast gemaakt aan de pier in Los Cristianos. Dit fenomeen is natuurlijk super bekend door de Pont des Arts in Parijs. Daar kunnen verliefde stelletjes jammer genoeg hun slotjes niet meer vastmaken omdat de brug door het gewicht van de slotjes een gevaar vormde tot instorten. MAAR niet getreurd! Ben je samen met je geliefde of beste vriend(in) in Tenerife dan kan je jullie liefde of vriendschap daar verzegelen aan de pier en vervolgens jullie sleuteltje in de zee gooien. Ik zou zeggen met zijn allen daarheen en wie weet wordt dit wel de nieuwe Pont des Arts. Wanneer je daar bent vergeet vooral ook niet te genieten van het uitzicht. Het is daar geweldig!

Tip: Neem alvast je slotje mee, zelf heb ik er jammer genoeg geen gevonden in de winkels rondom de pier.

Lots of love, E. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: