Canarische Eilanden 

Op dit moment ben ik voor het eerst na 10 jaar terug op reis. Zoals je hierboven kan lezen ben ik op de Canarische Eilanden en om wat specifieker te zijn het is Tenerife. Het is een reis om nooit meer te vergeten. Het is zalig om je onder te dompelen in een ander klimaat en nieuwe cultuur dan je gewent bent. Je staat open om nieuwe dingen te eten en te ontdekken. Op deze reis ben ik een aantal leuke nieuwigheden tegen gekomen die ik graag met jullie wil delen. Ik heb een leuk selectie gemaakt van uitstapjes die je kan maken, gezellige eet & drinkplaatsen en eventuele plaatsen die je kan bezoeken.

Lots of love, E. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: