An amazing sea trip

Onlangs heb ik een geweldige reis gemaakt over de zee in Tenerife. Door de locale bevolking zijn ik en mijn vriend aangesproken geweest in Los Cristianos voor een boottocht te maken. Niet zomaar een boottocht! Er werd ons verzekerd dat we walvissen zouden zien en als we heel veel geluk hadden die dag dan zouden we ook dolfijnen zien. En ja hoor, we hebben ze gezien! We hebben de pilot whales gezien. Het was geweldig om ze van zo dichtbij te kunnen bekijken. Het was prachtig om zo van de natuur te kunnen genieten. Het was heel fasinerend om te zien hoe ze voor elkaar zorgen en voor hun kleintjes. Ja, je leest het goed hun kleintjes. Wij, de geluksvogels, hebben gezien dat er net 4 kleintjes waren. Deze waren natuurlijk het kleinste van de hele school die je zag maar ze hadden ook nog de tijdelijke lijnen op hun huid staan van bij de geboorte. Het was een super ervaring om dit beeld te kunnen aanschouwen en blijkbaar hadden we die dag dubbel zoveel geluk aangezien we ook nog eens dolfijnen zagen.

En god, wat een stelletje showbeesten zijn dit. Ik wist dat ze graag kunstjes deden maar dat ze zo graag in de spotlight stonden wist ik niet. Het was super om te zien. Kortom dit is een zalige belevenis voor jong en oud. Je spot samen met de mensen op de boot naar de walvissen en  dolfijnen. Je krijgt genoeg tijd om de nodige foto’s te trekken en filmpjes te maken. Terwijl je dit alles doet kan je ook nog eens genieten van een snackje en drankje dat je aan boord kan kopen. Als je alleen of met het gezin in Tenerife bent maak zeker deze boottocht je gaat er geen spijt van hebben. Deze mensen bezorgen je de tijd van je leven en je bent een leuke ervaring rijker!

Voor meer info over deze boottocht kan je klikken op deze link.

Lots of love, E. 

Een gedachte over “An amazing sea trip

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: